Dan före dan före dopparedan
Julafton närmar sig med stormsteg! Jag tog julledigt redan igår. Det känns otroligt skönt att jag är klar med allt som behöver göras på jobbet. Efter en extremt stressig period behöver jag verkligen lite semester. Skönt också att ha lite extra tid på sig att fixa inför julen.
 
Förra året hade jag mycket mer julfix än i år. Dels för att vi hade julafton hemma hos oss och därmed hade en hel del julmat att förbereda, men även för att det var första julen i vår nuvarande lägenhet. Lägenheten är betydligt större än vår förra, så jag behövde sy nya julgardiner till alla nya fönster. I år var ju allt klart, så det gick fort att julpynta!
 
I år firar vi julafton hemma hos svärmor och på juldagsmorgonen åker vi upp till mina föräldrar. Trots det så har jag julbakat en massa och idag börjar jag laga lite julmat. Inte på långa vägar lika mycket som förra året, men eftersom jag är vegetarian och inte äter socker förbereder jag gärna en del själv. Både för att det är lättare för andra och för att jag älskar att stå i köket!
 
Igår köpte jag de sista julklapparna och ägnade hela kvällen åt julklappsinslagning. Med julmusik i bakgrunden och te som smakar lussebulle var julstämningen på topp!
 
 
#1 - Johanna

Så mysigt med julklappar

#2 - Vicktoria

Skönt med jul ledighet :)

#3 - Christer Holm

Visst är det skönt att ha allt klart till Julafton :)

#4 - Anonym

Skönt med lite ledighet! Passa på o vila upp dig ordentligt nu och ha en riktigt mysig jul!